Workshops

De Zentangle basis workshop:

In deze workshop zal ik je de basis leren van de Zentangle Methode. Alles wat je nodig hebt om deze levens veranderende tekentechniek te leren.

De Zwarte tile workshop:

Deze workshop is alleen te volgen in combinatie met de basisworkshop.
In deze workshop zal ik je de Zentangle Methode op zwart papier leren. Er zijn verschillende technieken die je kunt toepassen en die zal ik je laten zien.

De Renaissance tile workshop:

Deze workshop is alleen te volgen in combinatie met de basisworkshop.
In deze workshop zal ik je de Zentangle Methode leren op dit bruine papier. Met deze techniek kan je een aantal verrassende effecten bereiken.

De Zendala tile workshop:

Als je de basisworkshop hebt gedaan bij mij of bij een collega CZT, kun je deelnemen aan de vervolg workshops. Bij genoeg aanvragen zal ik een Zendala tile workshop inplannen.
In deze workshop zal ik je de Zentangle Methode leren op ronde tiles. Door te tekenen op ronde tiles kan je weer hele andere effecten bereiken.

De ZenGem workshop:

Ook dit is een vervolgworkshop als je de basisworkshop hebt gevolgd. ZenGems zijn een rage op internet en zijn heel leuk te combineren met Zentangle. Bij genoeg aanvragen zal ik een ZenGem workshop inplannen.

Workshop data:
15 november 2023                                          Basisworkshop
7 februari 2024                                                Basisworkshop

 

De workshop begint om 19.00 uur en is om 21.00 uur afgelopen. De kosten zijn 25 euro incl. tiles, koffie/thee en iets lekkers.Mocht je een workshop willen komen volgen neem dan contact met me op via het contactformulier.

Het is ook mogelijk een workshop op locatie te boeken vanaf 6 personen. Er worden dan wel reiskosten in rekening gebracht.

Vanaf 4 personen is het ook mogelijk om een cursus te volgen van 5 lessen.  We gaan dieper in op de verschillende technieken. Mocht je interesse hebben neem dan contact op.


Locatie

Dock Deventer
Keulenstraat 16
7418 ET DEVENTER
(gratis parkeren)