ZENTANGLE®

De Zentangle Methode is een makkelijk te leren, maar vooral een ontspannen en leuke manier om prachtige kunst te maken. En iedereen kan het! Ook als je denkt dat je niet creatief genoeg bent. De Zentangle Methode werkt niet alleen ontspannend, maar kan ook problemen met zelfvertrouwen, stress en slapeloosheid tegengaan. Dit wordt allemaal uitgebreid behandeld tijdens de basisworkshop Zentangle.
Geloof me maar als ik zeg: “Alles is mogelijk, gewoon streepje voor streepje”

Vanaf het moment dat ik zelf mijn eerste workshop volgde bij de bedenkers van de Zentangle Methode, was ik verslaafd. Ik tekende/tangelde letterlijk overal. In juni 2015 werd ik bevoegd tot Certified Zentangle Teacher. Het is mijn passie om de Zentangle Methode ook aan anderen te leren en daarmee deze prachtige ervaring te delen.
Ik hou ervan om te experimenteren met kleuren en materialen. De Spirograaf is daarbij één van de tools die ik graag gebruik. Om meer mensen over mijn ervaringen te vertellen en om ervaringen uit te wisselen ben ik begin 2016 begonnen met een groep op Facebook: Spirograph Art (Spiro-Art). Als je geïnteresseerd bent, kom er dan gezellig bij. Voor meer informatie over de Zentangle Methode kunt u een bezoek brengen aan http://www.zentangle.com