Cursus Zentangle

Cursus Zentangle

Cursus Zentangle

Leer met een cursus Zentangle om op creatieve wijze te ontstressen. De kracht zit hem in de lage drempel en open mogelijkheden. Weinig staat vast in het maken van een mooi kunstwerkje. De spontane aard van jouw creaties maakt ze persoonlijk en uniek. De centrale concepten leer ik je in een gezellige cursus Zentangle. Je ontdekt dat creativiteit verrassend dicht aan de oppervlakte ligt. Tevens behandel ik hoe je dit kunt toepassen om jouw mindfulness te vergroten.

Ontdek een nieuwe bron van ontspanning met een cursus Zentangle

Het moderne leven is een constante drukte. Via jouw smartphone heb je een ononderbroken stroom van informatie over jouw vrienden en de wereld. Dit zorgt vaak voor de nodige stress. Het tekenen van een tangle kost niet veel tijd en trekt jouw aandacht even weg van deze stress. Voor een kort moment richt jij je alleen op de tekening. Deze focus geeft jouw hersenen die veelgezochte pauze. Je krijgt tijd om na te denken en aandacht te schenken aan zaken waar je normaal geen tijd voor hebt. Regels voor het maken van een tangle worden tijdens de cursus Zentangle behandeld. Deze korte set richtlijnen is erop gericht om jouw creativiteit aan te moedigen.

Laat jouw creativiteit stralen

Je hoort vaak tijdens een cursus Zentangle dat mensen niet het idee hebben dat ze creatief zijn. Maar een creatieve geest is bij iedereen aanwezig. Door een kader te geven en deze geest daarin vrij te laten creëren zij al snel kunst. Het kleinste beetje structuur biedt alle houvast die nodig is om jouw creativiteit naar voren te laten komen. Vanuit daar laat je je leiden door je onderbewustzijn. Streep na streep wordt op papier gezet, zonder dat je daar altijd een goede redenering voor vindt. Zonder nadenken is jouw brein toch actief bezig.

Marieke Sanchez helpt jou op weg in het maken van tangles

Om jou wegwijs te maken in de wereld van Zentangle help ik jou op weg. Ik bied zowel een cursus voor beginners in Zentangle aan als workshops voor gevorderden. Je wordt verrast door de mogelijkheden die opduiken, simpelweg door zwart of bruin papier te gebruiken. De cursussen duren 2,5 uur en zijn inclusief een kop koffie of thee en iets lekkers. Breid jouw creativiteit uit en creëer een punt van rust in jouw drukke dag met de workshop Zentangle tekenen. Vergroot mindfulness en verminder stress terwijl je een mooi stukje kunst maakt.


Artbymarieke – Cursus Zentangle

Cursus Zentangle Cursus Zentangle Cursus Zentangle