Workshop Deventer

Workshop Deventer

Workshop Deventer

Ken je de tekenmethode Zentangle? Hiermee kan je op de zogeheten tiles mooie tekeningen maken, die tangles genoemd worden. Deze tekenmethode is binnen enkele uren aan te leren, als je bij mij in Deventer een workshop volgt. Het mooie is dat je het niet echt fout kunt doen. Je begint met een enkele lijn en laat je creativiteit de vrije loop. Je verliest jezelf in het maken van de tangle en laat de dagelijkse stress even helemaal varen. Dit heeft een meditatief effect en is behulpzaam bij tal van klachten.

Een gezellige workshop in Deventer leert je de basis van Zentangle

Ik ben Marieke Sanchez en ben al vele jaren actief met Zentangle. In 2015 ben ik benoemd tot Certified Zentangle Teacher. Mijn passie voor deze methode deel ik onder andere via het geven van een workshop in Deventer. Met een groepje mensen beleven we een gezellige middag, onder het genot van een kopje koffie of thee. Na afloop heb je de basis onder de knie en kan je zelf aan de slag met het maken van tangles. Heb je eenmaal de smaak te pakken, dan ga je het steeds vaker doen om even je rustmoment te pakken.

Tangles maken doe je op de Zentangle tiles. Deze stukjes stevig papier zijn niet al te groot. Dit heeft als voordeel dat je binnen een kwartier tot een half uur een complete tangle maakt. De rust die je daarbij ervaart blijft de hele dag bij je. Ook als je een stressmoment ervaart is tanglen een goede manier om weer tot rust te komen. Het wordt dan ook vaak gebruikt door mensen met stressklachten, angststoornissen of slapeloosheid. Tijdens de workshop bij mij in Deventer kan ik je hier meer over vertellen. Je kunt ook gerust contact met me opnemen als je meer informatie zoekt.

Ervaar de voordelen van Zentangle met een workshop in Deventer

Tanglen is door iedereen te leren. Boven andere vormen van meditatie en mindfulness heeft Zentangle als voordeel dat je iets fysieks maakt. Veel mensen consumeren allerlei media via de diverse schermen in onze woningen. Zelf iets maken geeft dan een weldadig en rustgevend effect. Je hoeft ook niet streng te zijn voor jezelf, zoals je dat bij traditionele vormen van kunst misschien zou zijn. Het resultaat is eigenlijk nooit fout, het is jouw eigen unieke creatie. Met het tekenen met pennen op papier voeg je je bij een eeuwenoude traditie. Dit bevordert je zelfvertrouwen en brengt waardevolle rustpunten in je leven.

Meld je aan voor mijn workshop in Deventer. Zentangle is een hobby voor iedereen en brengt de rust waar moderne mensen behoefte aan hebben.


Artbymarieke – Workshop Deventer

Workshop Deventer Workshop Deventer Workshop Deventer