Workshop Zentangle

Workshop Zentangle

Workshop Zentangle

Heb je interesse in het leren van de creatieve en rustgevende tekenmethode Zentangle? Ik ben Marieke Sanchez en bij mij in Deventer kan je een workshop Zentangle voor beginners volgen. Ik ben in 2015 officieel benoemd tot Certified Zentangle Teacher en ik bied deze workshops aan voor een gunstige prijs. Ook kan je bij mij terecht voor het kopen van officiële Zentangle sets. Heb je later de smaak te pakken, kom dan nog eens terug voor workshops voor gevorderden.

Met een enkele workshop krijg je Zentangle onder de knie

Mensen die Zentangle tekeningen zien denken vaak dat het heel moeilijk is om dit aan te leren. Maar dat is helemaal niet het geval. Het is voor iedereen te leren, binnen enkele uren krijg je de basis onder de knie. Ik kan je op weg helpen met een hobby waar je je hele leven profijt van kunt hebben.

Naast een hobby is Zentangle tekenen ook een meditatieve activiteit. Dit bedoel ik niet in de zweverige, spirituele zin. Zentangle is niet verbonden met een bepaalde religie of levensbeschouwing. Maar het is wel zo dat onze levens zich voor een groot deel digitaal afspelen. We hebben kantoorbanen en brengen ook een groot deel van onze vrije tijd achter diverse schermen door. We consumeren in plaats van dat we iets creëren.

Na het volgen van een workshop Zentangle kan je bezig gaan met het scheppen van mooie kunstwerken. Je maakt iets met pen op papier en je voegt je daarmee in een eeuwenoude traditie. Het maken van de tekeningen vereist je concentratie en daarmee maak je je geest leeg van stress en angst. De lijst van positieve effecten van Zentangle is te uitgebreid om geheel te benoemen. Het werkt ook voor zaken waar je het niet direct van verwacht. Heb je bijvoorbeeld vliegangst of slapeloosheid, volg je een dieet of vecht je tegen een verslaving? Ook daarmee kan Zentangle je helpen.

Ik begrijp het als je niet meteen overtuigd bent. Maar met mijn aantrekkelijk geprijsde workshop Zentangle voor beginners kom je er snel genoeg achter of het bij je past. Ik heb al genoeg sceptische mensen kunnen overtuigen van het nut en het plezier van Zentangle.

Schrijf je in voor de workshop Zentangle in Deventer

Wil je je inschrijven voor de workshop Zentangle voor beginners? Of zoek je eerst nog meer informatie? Neem vooral contact met me op, ik ben je graag van dienst.

Het beheersen van Zentangle, de tekenmethode voor onbegrensd plezier en rust, ligt binnen handbereik dankzij mijn workshops. Ik help je graag op weg!


Artbymarieke – Workshop Zentangle

Workshop Zentangle Workshop Zentangle Workshop Zentangle