Zentangle Deventer

Zentangle Deventer

Zentangle Deventer

Woon je in Deventer en wil je aan de slag met Zentangle? Deze tekenmethode levert mooie resultaten op, maar doet tevens dienst als een vorm van meditatie en mindfulness. Het is effectief op allerlei vlakken. In het algemeen werkt Zentangle voor jou in Deventer stressverlagend en het is goed voor je zelfvertrouwen.

Je kunt snel aan de slag met Zentangle. Je hebt enkele materialen nodig en je moet je even de techniek eigen maken. Hierbij kan ik je helpen. Ik ben Marieke Sanchez en ik ben sinds 2015 Certified Zentangle Teacher. Ik geef Zentangle workshops vanuit Deventer. Je kunt kiezen uit een beginnersworkshop, maar ook workshops voor gevorderden.

De voordelen van Zentangle voor jou in Deventer

Allerlei vormen van meditatie worden gebruikt om je te kunnen ontspannen en je stil te laten staan bij jezelf. Dit kan zeer nuttig zijn, zoals vele mensen al hebben ondervonden. Zentangle heeft daarbij als voordeel dat je tastbaar resultaat ziet. Na het leren van de basisvaardigheden maak je al snel de mooiste tangles op de Zentangle tiles. Ook is Zentangle vrij van alle dogma’s. Je hoeft je dus niet te verdiepen in het Boeddhisme of andere spirituele overtuigingen. Toch zie je merkbaar resultaat.

Zentangle is effectief tegen stress, slapeloosheid en onzekerheid en biedt hulp bij angsten, somberheid en het volgen van diëten. De ervaring is dat deze methode je kan helpen op talloze gebieden. De lijst van aandoeningen en gebieden waarbij Zentangle effectief kan zijn is te lang om op te noemen. Wil je weten of de Zentangle methode jou in Deventer ook kan helpen bij hetgeen waar jij problemen bij ondervindt? Neem gerust contact met me op voor vrijblijvende informatie.

Workshops voor beginners en gevorderden

Als je in of rond Deventer woont kan je voor Zentangle workshops bij jou in de buurt terecht. Andere Certified Zentangle Teachers zijn zo dicht bij jou in de buurt niet aanwezig. Ik leer je binnen 2,5 uur alle basistechnieken die nodig zijn om zelf aan de slag te kunnen. Deze workshop voor beginners is niet duur en de materiaalkosten zijn erbij inbegrepen. Complete, officiële Zentangle sets kan je bij mij kopen tijdens de workshop, maar ook achteraf.

Ben je volop bezig met deze tekenmethode, maar wil je je kennis uitbreiden? Volg dan een van de vervolgworkshops. Ook deze zijn even aantrekkelijk geprijsd. Mijn ervaring is dat deelnemers erg enthousiast zijn over de Zentangle methode. Niet alleen zijn ze blij met de kunstwerken die ze maken, maar ook met alle bijkomende meditatieve effecten.

Wil jij in Deventer ook aan de slag met Zentangle? Meld je dan aan voor een van de workshops. Ik hoop je snel te zien, zodat ik je even enthousiast kan maken als ik zelf ben!


Artbymarieke – Zentangle Deventer

Zentangle Deventer Zentangle Deventer Zentangle Deventer