Zentangle Apeldoorn

Zentangle Apeldoorn

Zentangle Apeldoorn

Het moderne dagelijks leven is een drukke wervelstroom van activiteiten. Jouw telefoon verbindt je elk moment van de dag met anderen. Je blijft goed op de hoogte van alles en iedereen, maar tijd voor jezelf schiet er vaak bij in. Je bent geen seconde meer alleen en dit brengt soms de nodige stress met zich mee. Zentangle is voor jou in Apeldoorn een methode van ontstressen en creatieve expressie. Je zet de wereld om je heen even in de wacht en vindt een balans tussen jou en jouw omgeving.

De ontspannende werking van Zentangle voor jou in Apeldoorn

Het tekenen van een tangle is een bevrijdend proces. Je begint met een lijntje of een stip en laat je leiden door de eerstvolgende lijn die in je opkomt. Er zijn geen vergissingen of verkeerde lijnen, alleen springpunten voor nieuwe ideeën. Je richt je geheel op het tekenen. De smartphone gaat even uit en het moment wordt van jou. In vijftien minuten zet je iets moois neer. Door de afmetingen van de tiles hoef je niet urenlang te zwoegen en vind je de voldoening van het voltooien. Later kan je als groter project altijd nog kiezen om een mozaïek te maken van al jouw mooiste tangles.

Kom tot rust en vind een moment voor jezelf

Een zentangle tekenen in Apeldoorn is niet tijdrovend. Door een kort half uurtje in te plannen ontdek je de waarde van een stukje reflectie. Je richt je met het tekenen op jouw eigen doelen en creativiteit. Dit helpt niet alleen als oefening in focus, maar ook om je een helder moment te bieden. Een moment waarin je kunt nadenken, zonder dat de problemen van anderen daarin voor storing zorgen. Een adempauze voor de hersenen, waarin zij zich kunnen focussen op het tekenen en zo rust vinden. Er hangen bijna geen regels aan tekenen van een mooie tangle.

Workshops Zentangle tekenen in Apeldoorn met Marieke Sanchez

Mensen denken vaan dat zij niet creatief zijn, maar in mijn workshops laat ik zien dat dit een illusie is. Zodra de eerste streep is gezet vul je deze zonder nadenken aan. Patronen drijven boven en je springt hier op in. Voor je het weet heb je een tangle gemaakt. Wanneer je je afvraagt hoe en waarom je de lijnen hebt getekend is de conclusie eenvoudig. Je hersenen hebben genoeg creativiteit, maar dit op papier zetten gaat niet altijd even makkelijk. In de workshops werk ik samen met jou om deze barrière te doorbreken. Ontstress en ontdek jouw creativiteit met Zentangle.


Artbymarieke – Zentangle Apeldoorn

Zentangle Apeldoorn Zentangle Apeldoorn Zentangle Apeldoorn