Zentangle voor beginners

Zentangle voor beginners

Zentangle voor beginners

Heb je op internet gezien wat voor moois je allemaal kunt maken met de Zentangle methode? Zou je dit zelf ook willen leren? Het mooie aan Zentangle is dat iedereen binnen enkele de basis onder de knie kan krijgen.

Ik ben Marieke Sanchez en ik geef in Deventer workshops Zentangle voor beginners. Op mijn workshops voorzie ik je van de benodigde kennis en laat ik je voorbeelden zien. Materialen zijn bij de workshops inbegrepen. Ook na de workshop kan je bij mij alle materialen kopen die je nodig hebt. Deze zijn afkomstig van bedrijven die zich specialiseren in Zentangle.

Zentangle voor beginners opent een nieuwe wereld voor je

Ik ben sinds 2015 benoemd als Certified Zentangle Teacher. Vanuit het genot dat ik zelf aan Zentangle beleef heb ik een passie om mijn kennis en ervaring te delen met anderen. Deze tekenmethode levert namelijk niet alleen mooie kunstwerken op, die tangles genoemd worden. Zentangle is ook een vorm van meditatie en mindfulness. Het verlaagt je stressniveau en kan bijvoorbeeld ook helpen bij slaapproblemen. Het verschil met andere vormen van meditatie is dat Zentangle een tastbaar resultaat oplevert. De tekeningen die je maakt zijn een lust voor het oog.

In deze gejaagde tijd vindt het leven voor een groot deel digitaal plaats. Veel mensen hebben kantoorbanen en spenderen ook hun vrije tijd achter hun smartphone, tablet, computer of televisie. Als deze mensen de workshop Zentangle voor beginners volgen, is het tastbare karakter voor hen vaak een ware verademing. Kunst maken met pen op papier gebeurt al duizenden jaren, en in deze traditie voeg je je dan. Je komt helemaal tot jezelf en gaat innerlijke rust ervaren. Ook als je wat sceptisch bent, nodig ik je uit om Zentangle een kans te geven. Mijn workshop Zentangle voor beginners is aantrekkelijk geprijsd, dus het kost je geen vermogen.

Ook vervolgworkshops en winkel

Alles wat je moet weten om zelf aan te slag te kunnen met Zentangle, leer je in mijn workshop. Meer heb je in principe niet nodig om mooie tangles te maken en daarbij helemaal tot rust te komen. Mocht je je verder willen verdiepen, dan bied ik vervolgworkshops aan. Hierbij leer je tekenen op andere kleuren tiles, of anders gevormde tiles. Hierbij zijn weer allerlei andere, verrassende effecten mogelijk.

Tijdens de workshop kan je ook originele Zentangle sets aanschaffen. Heb je nieuwe materialen nodig, dan kan je deze ook buiten de workshops bij me kopen.

Maak prachtige kunst en ervaar de vele positieve effecten van Zentangle, met de workshop Zentangle voor beginners. Ik help je graag op weg!


Artbymarieke – Zentangle voor beginners

Zentangle voor beginners Zentangle voor beginners Zentangle voor beginners