Zentangle Zutphen

Zentangle Zutphen

Zentangle Zutphen

Het tekenen van een Zentangle ziet er voor jou in Zutphen waarschijnlijk verrassend bekend uit. Het doet een beetje denken aan de creaties die je op school tijdens een lange les tekende. De achterliggende gedachte is nog niet eens zo ver verwijderd van dat idee. Door jouw aandacht te richten op de tekening en weg van de dagelijkse drukte ontvouwt zich een meditatieve waarde. Het maken van de tangle is een relatief kort proces. Je gaat van de eerste streep tot de laatste in één zitting. Je uit jezelf op creatieve wijze en ontdekt een goede manier om mindfulness te bevorderen. Het leren van het maken van deze Zentangles wordt gedaan in workshops zoals die van Marieke Sanchez. Ik help jou om een betere verbinding te creëren met jouw creatieve kant.

Workshops Zentangle tekenen in Zutphen

Ik leer je de trucs van het tekenen van tangles. Je oefent gezamenlijk en ontdekt een creatieve kant van jezelf. De workshops behandelen daarnaast de kalmerende werking van het maken van een tangle. Door je te concentreren op dit kleine kunstwerkje schep je orde en rust in jouw dag. Naast standaard tangles organiseer ik ook cursussen voor gevorderde technieken. Het lijkt misschien een klein verschil, maar tekenen op zwart papier levert een verrassend contrast op. Ook iets simpels als een andere vorm van het papier stuurt jouw creativiteit onbewust aan.

De ontstressende werking van tangles maken

Vind een moment van ontspanning in jouw drukke dag door een tangle te maken. Je legt jouw aandacht in het tekenen en laat de zorgen van de wereld om je heen even links liggen. Door de constante drukte even in de wacht te zetten krijgen jouw hersenen tijd en ruimte. Dit moment geeft ze de mogelijkheid om zaken te verwerken en te ontstressen. Je voelt je beter in je vel dankzij deze momenten van rust.

De creatieve workshops van Marieke Sanchez

Ik richt me al jaren op het uiten van creativiteit in allerlei vormen. Sinds 2015 ben ik een Certified Zentangle Teacher en geef ik workshops. Zowel voor beginners als gevorderden staat dit garant voor een gezellig middagje. Je leert in 2,5 uur onder het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers tangles te maken. Gebruik de Zentangle methode om jou in Zutphen verder te helpen met persoonlijke ontwikkeling en ontspanning. Neem snel contact op per e-mail als je geïnteresseerd bent in een van de workshops.


Artbymarieke – Zentangle Zutphen

Zentangle Zutphen Zentangle Zutphen Zentangle Zutphen