Creatieve workshop Deventer

Creatieve workshop Deventer

Creatieve workshop Deventer

Zoek je een leuke creatieve workshop in Deventer? Heb je wel eens aan Zentangle gedacht? Deze tekenmethode laat je binnen korte tijd allerlei kunstzinnige creaties maken. Maar de methode doet tevens dienst als een vorm van meditatie, waar je talloze voordelen van kunt ondervinden. In zekere zin is het vergelijkbaar met mindfulness. Je concentreert je op het tekenen en laat alle stress van je afglijden.

Mijn naam is Marieke Sanchez en ik geef een creatieve workshop Zentangle voor beginners in Deventer. Sinds 2015 ben ik Certified Zentangle Teacher. Ik ben in staat je in 2,5 uur alles bij te brengen wat je moet weten. Na afloop kan je direct zelf gaan tekenen. Wil je je later verder verdiepen, dan kies je voor een van de vervolgworkshops die ik aanbied. Ook de materialen zijn bij mij verkrijgbaar.

Een creatieve workshop waarmee je in Deventer een leven lang vooruit kunt

Het leuke van Zentangle is dat de basis gemakkelijk aan te leren is. Iedereen kan na enkele uren instructie zelfstandig aan de slag. Niet alleen zijn de tekeningen mooi, je profiteert ook van de meditatieve effecten van deze methode. Zentangle is bijvoorbeeld effectief tegen stress en angsten, bevordert het zelfvertrouwen en helpt bij diëten en het vechten tegen verslavingen. Op de officiële website van Zentangle lees je nog meer gunstige effecten van deze methode.

De kracht van Zentangle is onder meer het tastbare karakter. Je maakt echt iets met je handen, in plaats van dat je digitaal bezig bent. Op veel mensen heeft dit een heilzaam effect.

Sommige mensen vinden dit wat zweverig. Zentangle is echter niet geworteld in een bepaalde religie of levensbeschouwing. Het is geschikt voor iedereen, wat je achtergrond en overtuigingen ook zijn. Je kunt voor een klein bedrag zelf te weten komen of en hoe Zentangle voor jou werkt. Vanuit mijn passie voor deze methode bied ik de creatieve workshop Zentangle in Deventer aan voor een lage prijs. Ook voor de materialen, die officieel van de Zentangle organisatie afkomstig zijn, vraag ik niet te veel. Zowel tijdens de workshop als later, als je nieuwe materialen nodig hebt, kan ik je deze leveren.

Neem snel contact op om je in te schrijven

Wil je je aanmelden voor de creatieve workshop Zentangle voor beginners in Deventer? Of heb je eerst nog behoefte aan meer informatie? Neem gerust contact met me op, ik help je graag verder.

Zentangle is een prima idee als je een leuke, creatieve workshop in Deventer zoekt. Ik zie je komst graag tegemoet!


Artbymarieke – Creatieve workshop Deventer

Creatieve workshop Deventer Creatieve workshop Deventer Creatieve workshop Deventer